به تمامی کاربران دارای هر نوع مدال پنل رایگان پیامک اهداء می گردد . لذا کاربران دارای مدال می توانند با کد تخفیف medals ، به صورت رایگان ثبت نام نمایند .

Friday, 05 September 2014 00:00

فعال سازی ماکرو ها در تمامی نسخه های اکسس

Written by 
Rate this item
(2 votes)

 یکی از مواردی که همیشه دغدغه برنامه نویسان اکسس بوده ، غیر فعال بودن ماکرو ها بصورت پیش فرض به هنگام نصب اکسس می باشد . این مسئله که به خودی خود  یک اقدام بایسته از طرف مایکروسافت برای جلوگیری از انتشار و فعالیت برنامه های آلوده به ویروس می باشد ، زمانی دردسر ساز می گردد که برنامه نویس اکسس برنامه خود را با استفاده از چندین خط کد VBA  کاملا کاربر پسند نموده و سپس آن را در اختیار کاربری در یک کامپیوتر دیگر قرار می دهد که فعالیت ماکرو ها در آن به صورت پیش فرض غیر فعال می باشد .  اینجاست که پروسه سخت آموزش فعال سازی ماکرو ها از طریق تلفن در اکسس های مختلف آغاز می شود . 

خانه اکسس ایران با جستجو در رجیستری ویندوز دریافت که این تنظیم اکسس در رجیستری ویندوز ذخیره می گردد . سپس اقدام به ساخت  یک فایل Reg نمود که کاربر با دابل کلیک بر روی آن این امکان را برای اکسس های 97 ، 2000 ، XP    و 2003 ، 2007  ، 2010  و 2013 فعال می کند . 

برنامه نویسان گرامی می توانند این فایل را در کنار برنامه خود به کاربر داده تا کاربر قبل از اجرای برنامه آنها ، با اجرای این فایل عملیات فعال سازی ماکرو ها را فارغ از نسخه اکسس خود در یک حرکت انجام دهد . 

لازم به ذکر است از محتویات درون این فایل نیز می توان در ساخت برنامه نصبی از فایل اکسس خود استفاده نمود تا برنامه نصبی نیز به هنگام نصب ، این تنظیمات رجیستری را اعمال نماید . 

Read 80179 times Last modified on Friday, 05 September 2014 01:44

6 comments

  • Comment Link amb6454 Wednesday, 19 June 2013 13:22 posted by amb6454

    احسنت به این سایت تخصصی خداقوت.

  • Comment Link احمد Thursday, 20 June 2013 08:07 posted by احمد

    سلام !
    oficce 2013 شو نمی شه تهیه کنید؟:(

  • Comment Link مدیر سایت Thursday, 20 June 2013 13:04 posted by مدیر سایت

    با سلام
    به محض ایجاد به همین مجموعه اضافه خواهد شد و ازطریق ایمیل اطلاع رسانی خواهد گردید .

  • Comment Link narges Monday, 21 October 2013 07:51 posted by narges

    با سلام
    فايل مورد نظر پسورد داره اگه ميشه پسوردشو بزاريد كه بشه ازش استفاده كرد.

  • Comment Link مدیر سایت Friday, 25 October 2013 19:10 posted by مدیر سایت

    با سلام
    رمز کلیه فایلهای سایت عبارت "mantis.ir" می باشد .
    در قسمت بالای سایت این مطلب عنوان گردیده است .
    با تشکر
    کاویان

  • Comment Link مصطفی Saturday, 05 April 2014 17:08 posted by مصطفی

    سلام
    آقا ممنون از فایلتون
    اگه امکان داره برای 2013 تنظیماتشو قرار بدید ظاهرا دوستان در سال قبل درخواست کرده اند که ظاهرا هنوز اماده نشده

Leave a comment

کدام را میپسندید؟

مایکروسافت اکسس 64 بیت - 66.7%
مایکروسافت اکسس 32 بیت - 16.7%
مایکروسافت اکسس 2007 - 16.7%

Total votes: 6
The voting for this poll has ended on: 19 Mar 2017 - 00:00

عضویت در خبرنامه

با عضویت در خبرنامه آخرین مطالب سایت را در ایمیل خود دریافت نمایید.
از عضویت شما در خبرنامه متشکریم.