Print this page
Monday, 03 June 2013 00:00

زبان ماکروها در اکسس 2010 به XML تغییر یافت

Written by 
Rate this item
(1 Vote)

کم نیستند تعداد کاربرانی که زبان VBA در اکسل یا سایر نرم افزار های آفیس یا شرکت های دیگری که این زبان را در برنامه های خود پشتیبانی می کنند ( مانند Solid Works ، Catia ) را از طریق ضبط ماکرو ها و سپس مطالعه آنها در حد قابل قبولی فراگرفته و سپس با خواندن یک کتاب مفاهیم آن را در ذهن خود منظم نموده اند .

متاسفانه مقوله ماکرو در اکسس کاملا مجزا از کد نویسی VBA  بوده و امکان بکارگیری این روش یادگیری در این نرم افزار موجود نمی باشد . البته می توان ماکرو ها را در کلیه نسخه های اکسس ساخت و سپس از طریق دکمه Convert Macros to Visual Basic در نمای طراحی ماکرو آن را به کد VBA تبدیل نمود .

در اکسس 2010 طراحی ماکرو ها تغییرات و قدرت چشمگیری پیدا کرد که همگی این تغییرات را در ظاهر ، یعنی اضافه شدن چند ماکروی جدید و کاربر پسند تر شدن محیط طراحی ماکرو دیدند .

اما پشت ماجرا چیز دیگری بود و آن تغییر زبان ماکرو به XML بود که مایکروسافت با این حرکت راه اکسس را برای تولید نرم افزار های تحت وب هموار نمود . 

حال زمان آن رسیده که برای یادگیری زبان XML ، یک ماکرو در اکسس طراحی نمود ، سپس در همان نمای طراحی با فشردن کلید های ترکیبی Ctrl+A همه خطوط ماکرو را انتخاب نموده و سپس با فشردن کلید های Ctrl+C کد ماکرو را کپی کنیم .

اکنون متنی با فرمت XML به درون حافظه موقت شما کپی شده است که می توانید با چسباندن آن ( Ctrl+V )  ، در یک فایل متنی این کد را مورد مطالعه و بررسی بیشتری قرار داده و ابزاری که در آینده باید  برای ساخت برنامه های تحت وب بهره بیشتری از آن ببریم ، را آهسته آهسته بیاموزیم .

 

Read 48333 times Last modified on Tuesday, 04 June 2013 10:08

1 comment